Як я можу пізнати Бога краще?

Інші дописи автора

        Як я можу пізнати Бога краще?

        Багато людей думають про Бога лише в термінах релігії і слідування правил. Але з Ісусом все трохи відрізняється. Його завданням було показати нам те, наскільки Він сильно любить нас.

        Любов же полягає не в тому, що ми полюбили Бога, а що він полюбив нас і послав Сина свого – примирення за гріхи наші.”, – 1 Івана 4:10

        Смерть Ісуса на хресті демонструє глибину Його любові. Вона  є основою нашої здатності любити Його і любити інших. Будь-які міцні стосунки передбачають розмову і слухання. Розбудова наших відносин з Богом передбачає слухання Його через Біблію і спілкування з Ним через молитву.

        1. Прочитайте Біблію

        Читання Біблії дозволяє нам пізнати Бога і Його план для нашого життя. Чим більше ми знаємо Його, тим легше довіряти Йому.

        Бог завжди спілкується з нами. Один із способів, через який Він робить це – через Біблію. Біблія не схожа на будь-яку іншу книгу. Це натхненне слово Бога.

        Коли твої слова надходили до мене, я їх проковтував. Слово твоє було радістю для мене й веселощами мого серця. Бо я ношу твоє ім’я, Господи, Боже сил.”, – Єремії 15:16.

        1. Поговоріть з Богом

        Молитва – це не просто розмовляти з Богом і слухати його. Бог запрошує нас розповісти йому, як ми відчуваємо себе, що ми думаємо і чого бажаємо. Він запрошує нас запитати Його, чого Він хоче для нас.

        “Радійте завжди, моліться безперервно, дякуйте за будь-яких обставин; За все дякуйте: така бо воля Божа щодо вас у Христі Ісусі”, – 1 Солунянам 5: 16-18.

        Що це означає молитися безперестанку?

        Це не означає, що ми ніколи не витрачаємо час на те, щоб робити щось інше. Скоріше, ми маємо пам’ятати про Божу присутність, коли йдеться про наше повсякденне життя, маючи постійну “розмову” з Ним, просячи Його допомогти нам зрозуміти Його любов і як Він хотів би, щоб ми жили.

        Як мені це пережити?

        Біблія складається з 66 окремих книг, написаних Богом. Прочитайте кілька абзаців на день і дайте відповідь на ці запитання:

        Що це говорить про Бога?

        Що це свідчить про людей?

        Що я можу застосувати до свого життя?

        Візьміть п’ять хвилин і поговоріть з Богом про що завгодно. Попросіть його спеціально розкрити Його любов до вас. Коли ви думаєте про Бога протягом дня, то внутрішньо відчуваєте Його присутність у своєму житті.

        Моліться

        Боже, дякую Тобі за те, що Ти любиш мене і прагнеш мати стосунки зі мною. Дякую за те, що Ти говориш мені через Біблію. Допоможи мені зрозуміти Твою любов і план, який у Тебе є для мене. Дякую, що дозволяєш мені поговорити з Тобою. Нагадуй мені про Твою присутність протягом всього дня. Допоможи мені полюбити те, що Ти любиш. Амінь.

        Переклад

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора